Teslimat Bilgileri

Web sitemizden sipariş ettiğiniz ürün/ürünler kargo firmaları aracılığıyla ve faturası ile birlikte tarafınıza ulaştırılacaktır. Ürünler size ulaştığında eksiksiz, sağlam ve hasarsız olup olmadığını kargo elemanının yanında kontrol etmeniz gerekmektedir.

Sizlere daha kaliteli hizmet verebilecek ve ürünlerle ilgili sonradan doğabilecek sorunları ortadan kaldırmak için teslimat sırasında ki kontrolünüz son derece önemlidir.

Kargo firmasının teslimat formunun eksiksiz, hasarsız ve sağlam olarak teslim aldım bölümünün imzalanmasından sonra bildirilecek olan fiziksel hasar, darbe ve eksik ürün bildirimleriniz dikkate alınmayacaktır.

Kargolarınız İstanbul´dan 600 km. mesafeye kadar, ürün kargoya verildikten 1 gün sonra adrese ulaşır. 600 km. mesafe üzerindeki gönderiler ise ürün kargoya verildikten 2 gün sonra adresinize ulaşmaktadır. Web sitemizden vereceğiniz siparişler, firmamız güvencesiyle en hızlı ve güvenli şekilde size ulaştırılacaktır.

Firmamız, aldığınız ürünleri size mümkün olan en kısa süre içerisinde ulaştırmayı kendine amaç edinmiştir. Bu nedenle, web sitemiz üzerinden sattığımız ürünlerin tamamını kendimize ait depoda tutmaktayız. Böylece de diğer bir çok online satış sitesinin aksine, ürünü kargo firmasına teslim etmeden önce tedarik edilmeleri için 2–3 günlük ekstra sürelere ihtiyaç duymamaktayız.

Bu kapsamda, satış yetkililerimizin onayına müteakip, gün içerisinde saat 16.00´ya kadar verdiğiniz tüm siparişleriniz aynı günün akşamında, bu saatten sonra verdiğiniz siparişler ise bir sonraki iş gününün akşamında kargo firmamıza paketlenmiş olarak teslim edilir.

Kampanya dönemlerinde ise siparişlerin gönderim süresinde 1 günlük gecikme yaşanabilmektedir. Ayrıca, siparişiniz kargoya verildiği kargo ve takip numaralarını bizi arayarak öğrenebilirsiniz. Siparişlerinizi size en kısa sürede teslim etmek bizim açımızdan büyük önem taşımaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir